Blåstisdag!

Igår regn, i dag blåst! Ganska typiskt vårväder med blåst, några plusgrader och mulet väder. Blåsten är bra för det torkar upp men det är inget roligt ridväder.
 
På förmiddagen var jag inne och grejade, putsade klart fönstren som jag började med förra veckan, så nu är alla fönster (utom det som sitter oåtkomligt i trappen) vårfina. Dessutom fixade jag i ordning ett gästrum, jag har haft ett rum kallställt i vinter och nu röjde jag upp och städade där. Så nu finns det resurser om någon vill komma och hälsa på! 
 
Sen gick jag ut och red. Började med Tant som fick gå en liten lugn tur, hon var lite öm första travstegen men detstläppte eftershand och i skritten märktes ingenting så jag tror det kommer bli bra nu! Sen var det Szums tur, han red jag på banan och det gick riktigt bra. I början var han väldigt okoncentrerad eftersom det var väldigt intressant vad Gandalf och Elise höll på med nere vid stallet. När han fokuserade på mig var han fin och det kändes som de här tre dagarna vila som han haft i helgen har gjort honom gott.
 
Jag och Midas hann med Elise och Gandalf ut en sväng. Vi red på grusvägen och det blev mycket skritt på vårpigga hästar! Sen tog jag lite fika innan jag red Traffe på banan. Underlaget tillät lite galopparbete och han var så fin! Vi travhoppade även ett litet kryss några gånger, nu längtar vi tills banan är lite mer avtinad så vi kan hoppa lite mer! På kvällen var en kompis här och fikade lite, jag hade gjort äppelpaj så nu är magen full!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0