Annorlunda fredag och Träningslördag!

Igår var det en lite snnoröunda fredag, så pass annorlunda att jag helt glömde blogga! Först Ica precis som vanligt, sen hem och tog Midas i töm innan jag skyndade mig in i duschen. Jag och Peter var upp på pubafton på byn, visserligen lite folk och lite dåligt drag men med otroligt god mat och det är alltid kul att komma ut lite!
 
I morse var det lite segt trots att det inte blev speciellt sent eller så många öl, men jag kom i gång och hann greja lite hemma. Det har varit otroligt fint väder med sol och varmt i solen som kontrast till snön! Jag började med att jobba Szum lite i töm, det är lurigt på banan med is under snön på sina ställen så det gäller att hålla hästen där det är bart under. Sen kom Alida och vi red en sväng med Tant och Midas, vi travade lite ochjag tyckte att Tant rörde sig rätt bra så nu hoppas jag på att det är så! 
 
På eftermiddagen åkte jag och Traffe till Dannero för dressyrträning. Han var väldigt fin, kom upp med ryggen så jag tror han blev en decimeter större både på höjden och bredden. Doxk blev han ju väldigt trött av att använda en massa muskler som han inte är van att jobba med så på slutet var det tunga ben. Han ger numera en otroligt fin ridkänsla, det är stor skillnad mot i början när jag kände mig som en hopplös nybörjare när jag red honom. Då gick han med huvudet rakt upp, tog ingen styrnig, bjöd inte framåt utan det var mest trippande steg på stället och var helt stum i handen, lite har hänt sen dess i alla fall!
 
Nu är maten nästan klar och framdukad, jag väntar bara på Peter. Sen blir det lite pyssel här hemma och i 
morgon tidigt i väg på mer träning!
 
Traffe på Dannero!
 
Typisk Traffebild med tungan ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0