Vart är sommaren?

Alltså när ska det bli sommar? Är mer än lovligt less på vinterjacka och fleecetröja nu! I dag har det blåst stormvindar igen, och regnat skurar, alltså ingen sommar!
 
I dag började jag med att stängsla om lite på gården, så att de två hästar som går här hemma skulle få lite mer bete, innan jag åkte ner till betet och de andra hästarna. Först tömkörde jag en i blåsten laddad Szum. Han var väldigt fin, men lite okoncentrerad! Sen kom Linda och vi skrittade ut i skogen med Tant och Traffe, de fick lyfta på fötterna och snirkla sig runt träd, kommer vara så nyttigt för Traffe med dessa veckor på betet och annan träning! Sen åkte vi tillbaka till gården och jag tömkörde Midas i en av gräshagarna, omväxling förnöjer, han var fin och koncentrerad trots att det bröt loss ett oväder precis innan vi började,
 
När jag var inne och åt inför källens lektioner så fick jag höra att en kompis hästar var lösa och hon var borta. Grannen skulle åka dit och jag slängde i mig maten och tog den vägen till lektionerna. När jag kom fram så var hästarna fångade och det var väl tur för på vägen dit hade min bil börjat tjuta och skrapa. Så i stället för att jaga hästar så fick dessa karlar hjälpa mig med bilen, det hade troligen fastnat en sten på bromsskivan och jag försökte backa och greja men inget hjälpte. Men när jag skulle parkera bilen närmare domkraften och verktygen, för att plocka loss däcket, så blev den tyst! Helst plötsligt hade stenen lossnat och bilen hade lagat sig själv, igen! Jag kunde åka och ha mina lektioner i stormen som planerat, började i dunväst men fick sen byta till vinterjacka. Ingen sommar än i alla fall! Men i morgon är det kvällstävlnar i Matfors och när man påker hem då brukar det verkligen kännas som sommar, jag hoppas den känslan infinner sig i morgon med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0