Utan mottagning!

I morse klockan 7.00 rullade en hästtransport in på gården! Jag var vaken men hade inte hunnit ut än, jag visste att de skulle komma på morgonen för att hämta Molle men inte hur tidigt de skulle vara här. Till saken hör att de hade skickat ett sms när de var två mil bort men det smset fick jag tjugo minter efter de hade åkt igen, mottagningen här är verkligen urusel! Det gick smidigt och lätt att lasta Molle och skicka i väg honom till hans nya hem, tror det kommer bli jättebra!
 
Sen hade jag en lugn morgon innan jag åkte på Ica och jobbade. När jag kom hem var det dags för nästa telefontrassel. Det skulle komm en tjej och titta på Kapten, men hon hade ingen mottagning alls här och kunde inte ringa för vägbeskrivning, som tur var hade hon fått hjälp och kunde hitta hit ändå. Hon provred Kapten på banan och det såg bra ut, i morgon bitti ska vi rida ut en sväng tillsammans så har hon ju verkligen fått möjlighet att prova honom. 
 
Jag åkte ner till betet för att först longera galoppprogrammet med Traffe och sedan rida hem Tant, hon ska få agera sällskap när vi ska ut i morgon. Det har faktiskt varit sommarväder i dag och det har varit helt fantastiskt, nu hoppas jag på fler dagar som denna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0