Sundsvallstripp!

i dag ahr det varit full rulle hela dagen! Började med att åka ner till betet och rida. Szum var först ut och vi red en sväng uppför backarna, han tjafsade lite i dag men jag är trots det nöjd med honom. Fortsatte emd tant som fick gå ett galoppjobb, vilket nog är bland det roligaste hon vet! Spelar ingen roll att hon blir flåsig eller dyngsur av svett  hon ligger på lika mycket ändå! Avslutade med en skrittur med Midas, den väg jag hade tänkt rida var avspärrrad ev en parkerad traktor så vi red och spanade in en tom gård i stället. Blev väldigt lugnt men det kanske var bra efter gårdagenw konditionspass.
 
Sen åkte jag och en kompis till Sundsvall, jag vet att jag var där igår med men då hade jag ju häst med och kunde inte fara omkring som jag ville. Dagens viktigaste uppgift vr att köpa stängselstolp, självklart hade inte Biltema mer än några få hemma men det löste sig ändå til slut även om jag egentligen skulle ha köpt några fler. Förutom det så lyckades jag köpa två par jeans (det är mer än jag köpt i jeans väg de senaste 5 åren sammanlagt!), jag var verkligen tvungen att ha nya eftersom alla är mer eller mindre trasiga. Lyckades hitta två par för 180 kr tillsammans, rea och second hand, dessutom två hela par vilket ju inte är självklart i dag. Här har jag trasiga jeans hemma och åker för att köpa nya men inser att många av de nya också är trasiga, helt knäppt!
 
Var in på Hööks rea också, jag var väldigt snål så jag kom ut med benskydd och boots till Szum och ett par ridhandskar till mig själv, inget mer! Sen åkte vi direkt i väg och hade en lektion innan vi åkte hem igen! Jag fick under lektionen en släng av min damm och sandallergi så nu är jag tokförkyld, inte roligt! Nu ska jag sova, god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0