Stolpe ut!

Vissa dagar går detinte alls som man tänkt dig, det är visserligen alltid svårt att planera men vissa dagar är helt enkelt så.
 
Åkte hem och åt lite innan jag åkte ner till betet igen, mitt bete ligger tre kilometer ner i skogen så det blir några mil på grusväg nu på sommaren! Jag skulle precis ta in första hästen när Elise ringde, hon var på väg hit med Gandalf (de ska flytta "hem" igen eftersom de inte trivdes riktigt på nya stället) och han hade varit stressad  släpet så hon hade fått lasta ut på vägen. Vi flyttade mellanväggen, lastade igen och jag åkte med honom i släpet. Han var väldigt stressad men det gick ändå rätt bra. Alla som kör släp borde åka i transporten någon gåmg, för ttrots att Elise körde ca 20 km/h så både låter det och skakar otroligt mycket! Han blev lite orolig när vi kom ut på grset så vi stanande där och ringde grannen, sen var det hans tur att åka i släpet! Jag körde bakom med hans nya bil (som ju inte är ny utan begagnad en nyinköpt) och tror ni inte att den kokade när vi väl kom fram till betet. Det tyckte jag var lite pinsamt... Det gick i alla fall bra för Gandalf som fick komma ut med sina gamla kompisar igen, varför han var så orolig i dag funderar vi över men han kan ha varit kissnödig!
 
Efter att ha åkt och hämtat min bil (den kokande bilen repade sig när den fick gå i normal fart, den kylde dåligt när det gick så långsamt) så fortsatte jag där jag var innan, men nu med lite mer reducerade krav på antal hästar att rida. Började med att rida ut Midas, vi travade och galopperade uppför backarna och jag insåg att vi måste träna lite mer kondition! Är ju perfekta förutsättningar där nere för att trä'na kndition och styrka på hästarna, är backar överallt! Fortsatte med att longera galoppprogrammet med Traffe innanajg åkte till grannen där det bjöds på rabarberpaj. Vi hann även leta efter en kalv som försvunnit från sin mamma innan det nu är dags att sova igen och ladda för ytterligar en fullspäckad dag, i morgon väntar ridning, Sundsvall igen (nu utan häst) och lektion. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0