Roadtripp!

Nu har jag varit förkyld i en dag ocjh jag är redan less! Gårdagens symtom satt kvar i morse och jag vaknade med halsont och snuva! Och inte har det blivit bra under dagen heller...
 
Började trots detta med att rida, Tant fick gå en lugnare tur i dag efter gårdagens galoppjobb. Däremot fick Midas träna kondition igen, han har blivit gansk rund om magen på betet så de kan behövas!
 
Fortsatte med att stängslaom den stora beteshagen, så nu är den rejäl och med myckt mat till valackerna. Det gick tungt med stängslingen i dag när jag var förkyld, och inte var hästana speciellt tacksamma heller utan de stod kvar i den gamla hagen och gick inte över. Men de kommer nog på det senare!
 
Så var det dags för ytterligare en roadtripp, jag måste ju gilla att köra bil efterom det tycks vara det ända jag gör! I dag var det grannens hästar som skulle ut och åka, det där BEkörkortet är ju bra att ha och jag ahr ju bra bil också så jag fick köra. Vi körde upp två bruksnordisar som skulle på betäckning till en hingst utanför Ö-vik. Det var verkligen ute i skogen och vi lyckades dessutom åka en liten extratur på en grusväg men ett väldigt fint ställe när vi väl kom fram. Ett av stona var brunstig och betäcktes direkt. Det är betäckning vid hand som gäller, det är ju olika beroende på ras, Räkan blir ju inseminerad och helt snuvad på själva konfekten. 
 
Sen lika lång väg hem, ett stopp för mat och inhandling av alvedon, nu är jag hemma och helt slut. I morgon hoppas jag på att vakna piggare efters o jag har en hel del inplanerat då med!
 
Ston på bete! Härlig utsikt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0