Rekordvärme!

I dag läste jag i tidningen att rekordvärmen nu var över och att det skulle bli kallt (men bättre efter midsommar). Jag undrar bara två saker, vad då rekordvärme och hur fasiken kan det bli ännu kallare??
 
Ica i dag igen. Sen när jag kom hem så var det meningen att jag skulle rida Midas på banan men jag hann bara rida fram så insåg jag att han fortfarande var lite öm efter lördagens verkning så jag avslutade ganska direkt. I stället red jag Szum. Hade dressyrsadeln i dag igen, var ju några veckor sedan sist. Han travade väldigt bra och väldigt mycket i den men galoppen fungerade inte alls i dag, vet inte om det var sadeln eller något annat. Att det alltid ska vara något!
 
På kvällen var jag och hälsade på Chokladen och Clarinett som släpps på bete tillsammans med en nordis på två år. De hade inte alls tid med mig så det blev inge roliga bilder, det får bli fler kort när de ätit sig nöjda och även sedan släpps i den stora hagen som väntar på dom.
 
Så här intressant var jag!
 
Nordisen först, Clarinett i mitten och Chokladen sist. Tänk att Chokladen och Clarinett är halvsyskon, båda efter Canterbury!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0