Midsommarsöndag!

Fortfarande sommarväder och jag har inte behövt tjocktröja på hela dagen, underbart!
 
I morse åkte jag ner på betet och lastade in Szum och Traffe i transporten och åkte på dressyrträning i Ammer. Jag fick låna en hage där så den häst som inte arbetade fick gå där. Började med Traffe som i dag var tillbaka där vi var för några månader sen, i alla fall så kändes det så. Jag började longea och skritta fram på utebanan tills jag insåg att det var travare på väg ut för att träna på travbanan som går runt ridbanan, då gick jag in och red i ridhuset i stället. Det var nog med störningsmoment för Traffe ändå i dag, han hade jätte jobbigt att vara utan Szum. När jag började rida var han väldigt spänd men det släppte efterhand och då blev han jättefin, tog verkligen tag i bettet och kom in i ramen, vilket ju har varit problemet med honom. Men antagligen blev det väldigt jobbigt för honom för efter en stund tag det stopp och jag tappade lite kontakten med honom, han ville inte gå fram och det gick inte ta i honom, alltså tillbaka i gamla vanor. Som tur var släppte det i galoppen och vi kunde avsluta bra. Sen ägnade han resten av tiden åt att skrika sig hes i hagen, som tur var så brydde Szum sig ingenting om att hans kompis höll på dö ute i hagen, det var i alla fall så det lät!
 
Szum skötte sig väldogt bra, så fin som han var i traven i dag har han då aldrig vart på någon träning och troliogen inte ananrs heller. Han bara flöt fram och jag behövde inte rida i varje steg utan kunde ägna mig åt annat som att njuta, koncentrera mig på sitsen och jobba med detaljer. När han går bra så ger han en fantastisk ridkänsla! Galoppen krånglade lite men det gick ändå hyfsat och i sista galoppen kändes han som han gjorde förut i galoppen,innan ryggproblemen, så det finns nog hopp!
 
När jag kom hem så passade jag på att köra ner Midas till betet. Honom släppte jag i hop med Tant och det gick verkar gå jättebra, skönt för Midas att få en kompis och Tant trivs nog i en mindre flock! Nu har jag även fått i mig middag, kaffe och några jordgubbar, och ska nu titta klart på filmen såóm jag börjat kika på. Skön söndag i dag, jag älskar sommarkänslan som äntligen infunnit sig!
 
Grabbarna i morse innan avfärd! De skulle absolut stå på samma sida om trädet och helst på samma fläck!
 
Szum innan sitt träningspass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0