Midsommarafton!

I morse kändes det direkt som sommar i luften när jag klev ut genom dörren! Det senaste åren har midsommar varit kallt oh tråkigt men i år när hela våren varit kall och tråkig så bjuder midsommar på sol och lite värme, det är så välkommet!
 
Jag har såklart jobbat i dag med, och i dag har vi verkligen fått jobba för lönen! Fullt ös men som tur var jobbade vi bara till klockn 14. Sen åkte jag hem och lade lite tid på hästarna. Först tömkörde jag Traffe och Szum nere vid betet, det gick bra med båda men speciellt Szum var väldigt fin. Man ser nu att han orkar korta i hop sig lite mer än tidigare. Sen red jag Midas här hemma, han red jag i en av gräshagarna. Vi skritttade och travade runt lite planlöst först innan vi jobbade mer koncentrerat med volter och vändningar. Riktigt fin i dag!
 
Sen var det dags att ta tag i gräsmattan. Det var årets första klipping, och även om den inte växt så mycket än i sommar så var det ganska högt på sina ställen så jag började med att slå av de med lien! Anledningen till att jag fuskat med att klippa gräsmattan är enkel, gräsklipparen ville inte gå utan bensin och bensindunken jag kört omlring med i bieln i flera veckor ahar inte tankat sig själv, och jag har då intekommit ihåg att göra det! Dessutom ligger ju det fortfarande ett halvt träd över mn gräsmatta, ni minns det som blåste ner för några veckor sedan, och det gör att det inte är lika rolig att klippa. Men nu är det gjort för första gången i år i alla fall! 
 
Fortsatte i samma tempo och gjorde klart morgondagens efterrätt samtidigt som jag lagade mat. Efter det har jag hunnit varit till Chokladens hage och hälsat på också. Försökte borsta bort lite vinterpäls som envist håller sig kvar, alla tre småbrudar är väldigt sociala och vill gärna bli klappade och kliade!
 
Trevlig midsommar till er alla!
 
Clarinette!
 
Tre brudar på rad!
 
Sötaste Chokladen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0