Ljusa nätter!

Icadag i dag! Vädret har sett rätt lovandeut hela dagen, visserligen blåsigt men trots allt en del sol men när jag klev ut från jobbet så öppnade sig himlen och regnet kom! Som tur var så var det kortvarigt men en del energi rann ändå av.
 
Red i alla fall Traffe först. Började inte så lysande, han var stum och mer intresserad av vad fölis gjorde i sin hage än vad jag höll på med. Men han släpper ju så fint i galoppen och i dag hade jag riktigt bra stöd i handen, i båda varven och även i traven! Sen var det Tants tur, vi hoppade lite och hon var så otroligt fin! Vi rullade över små räcken på volt och sedan på långsidan, lekte lite med olika antal galoppsprång och hon var väldigt reglerbar. Även när jag höjde lite (viist bara 80 cm men ändå) så var hon lika lyhörd och jag hade galoppen under full kontroll, känslan var att jag kunde styra varje galoppsprång på henne! Jag är toknöjd och nu ska vi anmäla till tävling!
 
På kvällen åkte jag runt med grannen och tittade till alal hans hästar, jag det började med att vi fångade några rymlingar och sedan inspekterade vi alla djur. Det är så underbart med dessa ljusa nätter, tyvärr är det lätt att glömma tiden och nu ska jag ju snart upp och jobba igen! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0