Knutar!

I dag var åter det vanliga sommarvädret tillbaka, regn mest hela dagen!
 
På morgonen fortsatte provridningen av Kaptenen. I dag red vi ut, jag red Tant och vi travade och galopperade i skogen. Tror nog att tjejen som provred blev ganska sugen på honom, och jag tror det kommer bli jättebra!
 
Sen ilade jag i väg på jobbet, men hemma igen efter middag så fortsatte hästpysslet. Red först Midas på banan, han var riktigt fin i dag, speciellt i traven. Mjuk och inget motstånd alls. Sen fortsatte jag med Tant, henne hoppade jag lite på banan först men det gick inte alls bra. Hon var så fin när jag värmde upp och började hoppa fram, men sen knöt det sig lite för ryttaren och då ville inte heller Tant vara med. Jag upplever att det inte är helt ovanligt i ridningen och då i hoppningen speciellt att det knyter sig lite i hjärnan och allt låser sig. I hoppningen är det ofta att man inte "ser avståndet" eller hittar rätt känsla i galoppen mot hindret. Hur som helst så hittade vi tillbaka känslan och hon var som vanligt på hinder igen. Sen red jag ner henne till betet igen. Gandalf har flyttat i dagså nu är det väldigt lugnt här med lite hästar!
 
Jag tror att jag är i en liten självförtroendesvacka i ridningen, och hoppningen i synnerhet, just nu. Inte för att jag brukar ha något lysande självförtroende i ridningen någonsin men nu är det sämre än vanligt, dags att jobba på det tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0