Glass är räddningen!

Alltså, jag tycker det är tungt nu! Visserligen så har det varit uppehåll större delen av dagen men vinterjacka har varit nödvändigt och allt är fortfarande blött och lerigt. Dessutom är det nog en tung period just nu. Jag tycker verklien att jag kämpar, sliter och enngagerar mig trots detta är det som jag ständigt står stilla, som om jag har fastnat helt i leran! Och jag försöker verkligen att hjälpa till, peppa och puscha alla runt mig framåt och sprida energi i den mån det går, men det känns verkligen inte som jag får något tillbaka. Men det är jag säker på att jag får, men jag märker det nog inte. Hur som helst så känns det tungt att trots att jag lägger mer än heltid på det här så får jag det känappt att gå runt, och just nu går det inte runt alls, jag har inte tid att tävla eller göra något anant kul och kommer jag i väg så är det oftast ensam. Det känns motigt! Men nu får det ara slutgnällt, det kommer säkert kännas bättre i morgon och tills dess så har lite glass förbättrat läget! Glass är räddningen när allt känns motigt!
 
Hovis var här på förmiddagen. Vi började med Molle! Han fick gå in från betet, det var inga problem att leda honom i från flocken och det är ju ändå några hundra meter att gå längs vägen. Sen verkade vi framfötterna på honom (eller vi och vi det var såklart hovis som verkade, jag höll bara i hästen), det gick över förväntan men vi gav oss där med positiva minnen och beslöt oss för att vänta med bakhovarna. Det var dels framhovarna som var i störst behov av att verkas och första gången kändes det som det räckte! Men han fick bra beröm av hovis i alla fall. Sen fick Szum och Traffe en varsin tappsko fastspikad. När vi kom tillbaka till gården efter att ha slagit på Traffes sko så tyckte jag att jag såg en brun liten rumpa på fel ställe! Och mycket riktigt så var Clarinett och Tant på rymmen, och av desras hage syntes ingenting! En stor del av hagen, säkert en 70-80 meter var nedrivet, misstänker att någon fastnat i tråden och dragit med sig den, 5-6 plaststolpar var av och lika många till låg i oordning. Men det lustigaste av allt var att Gandalf var kvar i hagen trots att det var öppen gata ut! 
 
När ordningen var återställd, hovis hade fått fölmysa lite och druckit kaffe så red jag Szum. Han gick rätt bra i dag även om jag tycker att galoppen känns tung och seg. Alida dök upp när vi var klara och då red vi ut med Tant och Midas. Sen väntade latmans middag, rabarberkräm, och sedan lektioner hela kvällen. Med vinterjacka på! När blir det sommar så man kan packa bort vinterklädseln?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0