Värdehöjning!

Alltså vart är sommaren egentligen? kallt i morse så vinterjackan var på när jag var och hälsadepå mina hästar. Sen blev det bättre under dagen och i kväll kunde jag rida i kortärmat, men ändå -det känns inte som högsommar!
 
Jag har i dag satt igång Szum igen efte en veckas vila. Vi tömkörde i dag och han såg bra ut och utan en massa överskottsenergi. I morgon är planen att sitta upp, lite oroligt eftersom han fick sadeltvång sist men jag hoppas att det var en engångsgrej. Efter Szum så red jag, Alida och Elise ut med Midas, Tant och Gandalf. Tror Midas tyckte det var roligt med sällskap för han var väldigt pigg och benen gick som trumpinnar för att hålla jämna steg med de stora hästarna!
 
Sen åkte jag hem, åt och kopplade på släpet, och sedan åkte jag och Traffe på klubbhoppning hos Nylands Hästsportlag där jag brukar ha lektioner. Det var poänghoppning, vilket betyder att alla hinder hade olika poäng och man skulle samla så mycket poäng som möjligt på en minut. Hindren var ca 60 cmhöga och mest titthinder som höbalar, ballonger, däck mm Jag och Traffe var mest där som miljöträning och han fär högsta betyg! Han var lugn på framridningen (förutom att det var massor av otäcka insekter och han kan faktiskt inte koncentrera sig när han har en insket på sig!), vi behvde ledare när vi skulle in p¨å banan och han blev rädd för flaggen när vi passerade startlingjen men annrs inga problem alls! Han stod inte på bekbenen en enda gång! Vi  tog det bväldigt lugnt med mycket trav mellan så vi hann bara 5 hinder men han bjöd bra och hoppade fint så jag är jättenöjd! Desutom gik han raka spåret in i släpet båda gångerna och det han han inte gjort sen i vintras! Han är dyr i dag!
 
Några fölbilder sedan förmiddagen!

Lemonaden!
 
 
Och Lemonadens kompis:
Lambourghini-Troll
 
Och så Traffe efter kvällens hoppning!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0