Väderprognoser!

I dag hade väderleksprognosen utlovat regn på eftermiddagen och kvällen, vilket stämde bra här hemma så jag drog på mig regnbyxorna innan jag åkte till kvällens lektion. Döm om min förvåning när det där är bra väder och dammigt på banan! Här hemma dammar det inte nu och mer regn ska tydligen komma...
 
Jag red på förmiddagen, först Tant som fick gå ett lättare dressyrpass nere vid betet och sedan en skrittur. Fortsatte med Midas som fick träna konditionen i backarna, sen joggade jag Szum i töm och han var riktigt fin innan jag tog tag i Traffe igen. Han fick även i dag gå i töm och gå ut, körde precis samma sträcka som sist och det är ingen lång tur alls utan bara en liten sväng till en vändplats där vi körde lite åttor innan vi gick tillbaka. I dag började han dumma sig direkt, reste och vände men stack inte i dag (eller så fick jag stopp på honom direkt), men han kändes lite mer påverkbar och det var mest i början han testade och bara vi kom in på rätt väg så gick han ganska bra, ser det som ett framsteg mot igår!
 
Sen ägnades resten av eftermiddagen åt till att fortsätta måla, perfekt jobb när det regnar ute! Tror det kommer bli bra när det är klart och ni som är nyfikna får helt enkelt komma på kurs! Var i väg för en hopplektionen på kvällen (drömde i natt om att jag hade träning och jag snodde helt enkelt den övningen!) och sedan fick jag hjälp att byta järn på min hoppsadel, det var gansak enkelt när man väl kom på hur det skulle göras men först kändes det som ett omöjligt uppdrag, nu blir det spännande att se hur den ligger med ett vidare järn! Nu sova, god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0