Sista rycket inför kursen!

Även fredagen har präglats av kursförberedelser! Dagen började med att jag åkte på Hamamrn för att köpa kopplingar till vattenpumpen. Trots att jag fick hjälp av två biträden i affären och att jag hade med mig pumpen så hade jag fel grejer med mig hem. Så efter en kopp kaffe hos grannen (som var den som förklade för mig att det var fel trots allt) var de bara att vända tillbaka och byta grejer och köpa nya. Till slut så hade jag köpt kopplingar för betydligt mer än vad pumpen gick på, men nu ska det fungera!
 
Sen åkte jag ner till betet och tömkörde Traffe, han var fin på volten men när vi skulle gå ut en sväng efteråt satte han sig, inte helt oväntat, på tvären. Vi kom så klart till slut fram till ett gemensamt beslut att göra som jag ville men då hde han nog rest fyra-fem gånger, försökt sticka ett par gånger och även dragit ut i en kraftledningsgata, jag är lite imponerad över att han inte går över för han reser verkligen högt men i övrigt är jag inte imponerad alls...  
Resten av eftermiddagen gick åt till pyssel här hemma, alla hinder är bortplockade från banan, jag har burit upp grejer till stugen och så har jag gjort pajer och stora mängder pastasallad. Jag som är van att bara laga mat till mig själv tycker att det är jättesvårt att göra mat till 13 personer, men jag hoppas att jag ska ha gjort tillräckligt i alla fall.
 
På kvällen hade ajg lektioner, när jag kom hem så var vattenpumpen installerad och jag fick hjälp att frakta upp en kylskåp till stugan. Nu ska jag bara gå upp och kolla att det är rätt temp i kylskåpet, sen ska jag sova och ladda för i morgon! Håll tummarna för mig är ni snälla! Jag är lite nervös eftersom det är så många som kommer och desstuom nästan ingen som jag känner sen tidigare, det kommer säkert bli jättebra men det är pirrigt ändå!
 
Köket i lägerstugan är redo för morgondagens kurs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0