Shoppingfredag!

Att åka till Birsta, shoppingcenter utanför Sundsvall, en lönefredag under industrisemestern när det regnar är ingen bra ide kan jag lova, bilkö för att ta sig in i området och sjukt mycket folk! Trots detta fick jag med mig mycket grejer hem
 
I morse regnade det lite fortfarande så det var regnrock som gällde när jag och Midas red ut. Vi red en lugnare tur i dag med mycket klättring. Sen bytte jag bara om och åkte till Sundsvall! Där hade regnet lugnat sig och det blev efterhand riktigt soligt! Jag kom hem med 30 stängselstolpar och 400 meter elband, insektsmedel (dock inte det som Szum använder för det fick jag inte tag i), färg till väggarna i köket i stugan, träolja till boxarna, ridbyxor (andra paret på två veckor men rea i dag också!), två linnen och lite cider. 
 
Hem igen och hann inte ens ut ur bilen innan Alida kom och vi åkte ner till betet och red på tant och Traffe. I dag skötte sig Traffe utmärkt och bråkade ingenting, men det kom en åskskur när vi red så vi var genomblöta! Nu har jag fixat det sista inför morgondagens läger och funderar på om jag ska bokföra lite eller gå och lägga mig direkt...
 
Tror jag glömde berätta om gårdens nära ko upplevelse! Det står ju en tjur i fölhagen, igår när jag kom dit visade han direkt ett visst intresse för mig och följde efter mig på avstånd. Jag smorde in Räkan lite snabbt nnan hon drog när tjuren närmade sig, jag drog mig närmare staktet med planen att gå en omväg runt honom. Men jag insåg rätt snabbt att han förföljde mig och att han hade ökat farten, fick en viss panik och sprang några steg men det skulle jag inte ha gjort  för då sprang även tjuren! Som tur var kunde jag ta ett smdig hopp över staketet och han stannade på sin sida! Men jäkla tjur, tacka vet jag hästar!
 
 
Trötta brudar i fölhagen i dag!
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin Olsson

FÄr också helt trygg med att Gandalf är hos digöljer din blogg då jag tycker det är kul att läsa om ditt hästeri på din gård. Är så imponerad av din ork och energi med hästarna! Är också helt trygg med att Gandalf är inhyrd på Brännan då jag inte kan hjälpa till med honom pga min kroniska sjukdom. Som tex paniken I transporten I juni. Gissa min panik innan jag fick veta att du kom dit! God fortsättning me hästarna och sommaren från Gandalfs mormor :)

Svar: Tack!
Pernilla Engström

2015-07-25 @ 11:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0