Semesterdag!

Igår hade jag en semesterdag i Östersund tillsammans med min hovslagare som jag även umgås med privat, tyvärr är det oftast i samband med skoning vi ses. Igår hade vi i alla fall en soft dag med shopping, stadshäng och sen avslutades allt med terrängträning med Tant.
 
Tant var jättefin när jag red fram och sen rätt laddad när vi hoppade. Hon tyckte nog att vattenhindret var roligast av allt, även om vi travade lugnt ner så hoppade hon ut i vattnet med ett stort plask! Synd att hon är så gammal annars hade hon haft en ny karriär på gång, hon är helt perfekt ute i terrängen!
 
I dag har det varit regnigt och segt! Red i alal fall Midas, trimmade lite. Då det är alldeles för blött där jag brukar rida nere vid betet så red jag på ett ställe där det är lite trångt, men det gjorde inte så mycket utan vi tränade på vändningar och att han skulle följa innertygeln. Små volter och att vända igenom volten. Sen arbetade jag både Traffe och Szum i töm, på Traffe syns det stor skillnad på hur han rör sig över korset sen kiropraktorbesöket. Han har fått en annan överlinje över bakdelen och korset, det känns verkligen som väl investerade pengar! Szum var mest flamsig och blev tre gånger  så rädd för en skylt att han var tvungen att försöka dra hem, skylten har han sett massor av gånger och vi gick förbi den i varje varv. Han var alltså rätt okoncentrerad...
 
Nu har jag haft några lektioner i kväll och nu är jag sugen på att baka något men vet inte om jag har något hemma som det går att baka av...
 
Några bilder från gårdagens träning, tagna av Aina Arvidsson:
 
 
Min finaste Tant, öronen framåt som vanligt när det är hinder!

Kommentarer
Postat av: Karin D

Tant är verkligen en stålhäst! Som du skriver, synd att hon är så gammal som hon är, för hon verkar verkligen älska terrängridningen. Speciellt vattnet ;-)

Svar: Hon är fantastisk! Det är roligt att hon fortfarande tycker det är kul att jobba och hoppa, terrängträningarna använder vi mest för att hon ska få lattja runt lite! :) Jag vill också vara så pigg när jag blir gammal! ;)
Pernilla Engström

2015-07-30 @ 22:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0