Regn hela dagen!

Regn i dag, hela dagen! Vet inte hur många gånger jag ahr bytt om för att få torra kläder och ändå har det varit en väldigt lugn dag...
 
Började nere hos hästarna på förmiddagen, först tömkörde jag Midas som var riktigt fin. Han trivdes nog med det regnmjuka underlaget för han travade med riktigt bra påskjut! Fortsatte med Traffe som fick gå ut i töm i dag med, precis som igår så började han dumma sig direkt och reste sig rejält säkert fem-sexgånger innan vi kom i väg. Vi gick en ny väg i dag men det var ju inga problem, det är bara att ta sig den första biten som är problemet.
 
Sen lastade jag Szum och körde hem honom för att rida på banan. Han var superspändi dag, så pass att jag satt av och longerade lite. Han fick göra av med lite energi över en bom innan ajg satt upp och red igen, tyvärr var mycket spänningar fortfarande kvar så jag travade bara lite i båda varv innan jag avslutade. Det var helt enkelt inte Szums dag i dag, jag tror att det var en kombination av att det var lite spännande att vara ensam på gården, vädret (totalt ösregn under tiden vi red och regn hela dagen innan) och dessutom visade det sig att han var rejält kissnödig då han inte ens kunde vänta tills vi kom in i hagen utan stannade i grindöppningen och kissade!
 
På eftermiddagen åkte jag till Sollefteå och köpte mer färg (och ett par ridbyxor vilket verkligen behövdes), stannade på byn och fikade på vägen eftersom det intefanns någon frukost här hemma i morse. I kväll har jag fortsatt måla och nu är alla köksluckor målade en gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0