Kursförberedelser!

I dag ahr det varit full fart här, jag har ju kurs på lördag och detär en del som ska förberedas. Kursen är fullbokad och deltagarna har med sig lite medhjälpare som också vill ha mat och fika så vi kommer att bli ganska många, 13 tycken inklusive mig själv. Det känns som det kan bli rörigt men jag ser det som en utmaning!
 
 
Började dagen med att skriva fakturor och teoripapper inför helgen. Sen åkte jag ner till betet och red, och drog av en sko på Traffe som trampat en bakso rejält snett. Skrittade ut en lien sväng med Tant, det kndes lagom i dag för henne. Och sedan fick Midas gå ett konditionspass i backarna, han var mycket mera på i dag så det märks verkligen att orken är bättre! 
 
Åke hem och pysslade i lägerstugan, städade efter målingen och bar upp grejer som ska dit. Till exempel har jag burit upp ett extra bord, stolar och pallar så att alla ska få sitta! Åkte sedan och handlade inför lördagen, det blev fyra kassar opch jag är ju såklart ändå orolig att det inte ska räcka! Lite middag på det och sedan en lektion här hemma. På kvällen fick jag hjälp av grannen att slåpå Traffes sko igen och så skulle vi koppla in vattenpumpen som jag köpte igår, men självklart fattades det felar så det gick inte. Blit en tidig tur till järnhandeln i morgon bitti! Håll tummarna att vi får det att fungera då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0