Första semesterdagen!

Första semesterdagen och vi kan lugnt säga att jag inte varvat ner ännu!
 
På morgonen åkte jag ner och red ut en sväng med Tant. Sen åkte jag till grannen och hjälpte honom att stängsla och gå runt Chokladens och hennes kompisars nya hage. Jag som inte sett en enda broms i år innan i dag, jag såg den första på morgonens ridtur med Tant, kan lätt säga att jag efter dagens stängsling sett mer än tillräckligt! Blev bjuden på lunch och sedan tog vi in Chokladen och tvååringen som hon går med och de verkades. Är så stolt över min lilla åring som inte gjort så mycket men som ändå sköter sig så bra!
 
Sen skickade Elise att hon var på gång, eller rättare sagt att hon var på plats för längesen (det gäller att hålla fingrarna i styr när man smsar, en 5 i stället för en 4:a kan göra mycket när det gäller tid!), så det blev snabba ryck ner till betet. Vi red ut med Midas och Gandalf. Midas uppskattade sällskapet och var väldigt glad och pigg!
 
I kväll har jag sen bakat, jag skyller på att hovis kommer i morgon och ska ha fika men egentligen jag var väldigt sugen på kaka själv. Och sen har jag målat lite i stugan igen, nu är luckorna klara men i kväll målade jag lite andra detaljer. Börjar bli sugen på att måla om mitt rätta kök också, får se om energin och tiden räcker!
 
Några fölbilder blev det också! 
 
Matpaus!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0