Vardag igen!

Blev en lugn förmiddag, fastnade lite framför datorn där jag spande in hingstar! Det är ine helt lätt så det gäller att vara ute i god tid, om jag nu ska betäcka om Räkan...
 
Resten av dagen blev det ridning och hästjobb! Först ut var Midas som jag red ut, så skönt att vägen pterigen går att rida på då den är snötäckt och fin! När vi kom tillbaka så var Elise här så då tog vi Vickan, med henne så tränade vi uppsittning och skrittade lite på gården. Det börjar dra i hop sig för större äventyr för henne!
 
Sen red vi ut med Gandalf och Trafe. Traffe var inte helt med på noterna i dag, mitt i en trav, som jag bedömde som lugn och avspänd, så fick han för sig att gå hem! Han vände, reste och drog ner i diket. Efter en del övertalning så gick han mengjorde ett försök till lite längre fram. Måste säga att han påminner om Szum, fast inte ens Szum gör sånna specialsprång som Traffe gör. Han lättar först lite fram, osm om han skulle resa sig lite, och sedan tar han ett stort skutt eller bocksprång ur det! Vi kom i alla fall hem sen utan problem, det känns som det där är något han lärt sig någon gång och någonstans. Jag tror helt enkelt att han testar gränserna lite!
 
Szum gick på banan och var riktigt fin, men lyckades plocka av sig en sko under ridpasset! Avslutae med Clarinettesom jag tömkörde för första gången. Hade innertömmen direkt i bettringen och det gick ganska bra, men vi måste jobba lite på bromsen. 
 
Drog sedan direkt upp på Ica för att handla lite och sedan blev det tacos. Har hunnit packa ner julen och det blir alltid lika tomt och trist i fönstren då. Hade även tänkt bokföra i kväll men det blev sent och nu ser jag nästan i kors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0