Trettondagsafton!

Jobbat i dag men vi stängde klockan 16.00 i dag så lite tidigare, vi är nog den enda affär som stänger tidigare i dag men mig gör det inget!
 
När jag kom hem så hade jag tappat både motivationen och energin så det var lite segt innan jag tog mig ut. Men det går ju bra bara man kommer ut och tar in första hästen, i dag var det Szum som var först och med honom kom även motivationen! Han ger ju en grym ridkänsla när han går på sitt bästa och i dag glimmade han till korta stunder så det känns hoppfullt! Sen att han känns som ett helt Vasaskepp att styra runt på däremellan är en annan sak. 
 
Sen tömkörde jag Vickan, i dag var hon helt med på vad vi höll på med och riktigt samarbetsvillig. Vi har lite problem med styrningen, det är ingen servo direkt, men jag tror det är löst på några gånger i töm! Efter att ha tagit in hästarna så klippte jag Tant. Det är andra gången jag klipper henne för den här vintern och jag hade egentligen inte tänkt klippa om, men jag är glad att jag gjorde det för det hade växt ut mycket mer än jag trodde, på vissa ställen såg man knappt klippkanten. Som vanligt klipper jag inte hela hästen utan bara den delen där hon svettas mest, vi ska på träning i morgon så nu är hon fin tills dess!
 
Den här bilden är sedan jag klippte henne förra vintern men jag har klippt ganska likt i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0