Spräckta byxor!

Icajobb i dag och snö på tvären när jag kom hem. Även om jag var väldigt träningssugen så var det lite skönt att slippa ge sig ut med transporten i snöyran, i stället har jag trimmat här hemma, men i morgon ska jag ut med släpet ändå.
 
Jag red Midas först, vi jobbade med formen, att vara i ramen och ta ett jämnt stöd på bettet, alltså rent geundjpbb. Sen avslutade vi med att hoppa några varv på volt över ett kryss! Förutom att det är en del i hans utbildning så är det jättebra styrketräning för galoppen att hoppa på volt!
 
Sen var det Tants tur att trimma lite. På träningen i tisdags tyckte jag att hon kändes väldigt ridbar, men den känslan var som bortblåst i dag (det blåste ju visserligen ute men ändå...). I stället var hon tjafsig i munnen och benen tycktes gå åt alla håll samtidigt, det är inte en helt ovan känslapå henne och det gäller att inte stressa upp sig utan jpbba lugnt och systematiskt. Det gäller att få henne att ta stödet på yttertygeln men det är inte heöt enkelt när hon biter fast på innersidan, i dag jobbade jag med det genom att växla att ha henne rätt ställd och motställd (utåtställd), jag försökte även flytta bogarna lite framförallt när jag ställde om henne och då både utåt och inåt. Jag jobbade mest i galopp eftersom jag tycker det är lättast på henne, det är lite intressant att jag tycker det för precis när honkom kunde jag knappt galoppera på henne och det tog lång tid innan jag tyckte jag kunde jobba henne i galoppen. Men som tur var förändras saker och nu jobbar jag henne helst i galopp! Jag fick henne inte stt släppa hekt i dag men betydligt bättre blev det, och jag hittade stödet på yttertygeln!
 
Nu ska jag mysa lite framför tvn, och sy i hop mina thermoridbyxor! De sprack nämligen när jag satt upp på Vickan första gången, hon är ju rätt bred så det var kanske inte så oväntat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0