Plusgrader!

Igår morse var det -18 grader och i dag har det varit ett par plusgrader!  Det vänder fort och jag hänger intemed i vändningarna utan gick ut i kväll efter jobbet i långkalsonger och thermobyxor som vanligt. Det belv väldigt varmt och svettigt efter två ridpass!
 
Jag red inga "åkahästar" utan jag fick jobba lite också. Först ut var Szum, vi ska på träningi morgon och det blev ett bra pass inför det. Vi gjorde även några fattningar, de första sen november! Det var inga problem med galoppen, i alla fall inte innan han fick för sig att det bodde ett spöke på långsidan. Szum är egentligen inte rädd för något men han är ganska duktig på att leta faror, speciellt i vissa lägen... Har i alla fall en bra känsla inför träningen! Sen red jag Traffe, har ju bra kört galoppprogrammet i lina den sista veckan men trots det (eller tack vare?) så var det ett av våra bästa pass! Han hittade formen betydligt fortare än jag är van, dessutom var han stadigare och lägre i formen än vanligt. Det känns jättebra!
 
När jag ridit klaret och tagit on hästarna såpackade jag inför i morgon och kopplat på släpet. Sen hann jag även röja lite i köket och nu är det väl bara att sova och ladda inför i morgon som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0