Mera snö!

I dag har det snöat ännu mer, jag var somen snögubbe när jag red!
Traffe fick börjai dag med att jobb apå slingan. han var oväntat cool och galopperade så fint och stabilt! Sen red jag ut med Tant och även hon fick gå lite galopparbete, red en skogsväg med superfint underlag. Vinter när den är som bäst!
 
Efter jag fått blar utkörda och hunnit äta lite så red jag Szum på banan. Han var rätt fin, jag påbörjade lite jobb med öppna/bogen in för att få upp och i hop honom lite. Det gick rätt bra och jag tror det är en rörelse vi kommer att ha mycket nytta av,Avslutade här hemma med Midas, jag la på Szums dressyrsadel på honom och den låg rätt bra! Han har ju musklat sig lite senhankom och nu låg Szums sadel bätre än den jag haft på honom, dessutom är den ju så mycket bättre att rida i! Vi trimmade lite dressyr och kände på sadeln, måste säga att det börjar hända lite med galoppen nu!
 
Eftermiddagen åkte jag i väg för lektioner och sen avslutade jag med att rida två hästar. Nu har jag hunnit hem, tagit in höstarna och dammsugit övervåningen! Nu hoppas jag att det snart finns duschvatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0