Löshoppningstider igen!

I dag har Clarinettes resa mot treårstestet börjat, hon har nämligen löshoppat för första gången! Det var lite planerat, jag hade ju bokat ridhuset för att rida träning men när det blev inställt bestämde vi oss för att loshoppa i stället. Eftersom det blev sent påtänkt så åkte vi bara med Clarinette!
 
Men jag började dagen med att rida Szum innan jobbet. Han var pigg och laddad, trots att han blev rejält trött i torsdags men två dagars vila och busväder med snö och blåst gjorde nog sitt till. Jag longerade med mycket galopp innan jag satt upp och det gavbra resultat för han var jättefin att rida sen! Vi red skänkelviknngar och övergångar,han blir mer och mer ridbar nu för varje gång!
 
Sen några timmar på Ica, där var det heldött! Tror alla höll sig inne och tittade på skidor på tvn i stället! När jag kom hem var det snabba bud att byta om och sedan åkte vi med Clarinette. Det var första gången hon löshoppade oh första gånen hon var i ridhus men hon var inte speciellt brydd utan skötte sig utmärkt! Sällan man ser en så ung och grön häst vara så cool och avpänd på ett nytt ställe. Även hoppningen gick bra och det känns lovande inför vårens mål som ju är treårstestet! 
 
Jag och Clarinette!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0