Krokodiler på spåret!

Ny riddag, några minusgrader och lätt snöfall så inget fel på vädret direkt!
 
Började med att rida Szum på slingan, longersde först ute i snön och red sen. Hanvar svettig redan innan jag hade suttit upp men uppenbarligen inte trött för ahn var som en bomb att sitta på. Till alut kunde han trava avspänt och då avslutade jag. Sen fick även Traffe göra samma jobb, han skötte sig betydligt bättre än sin kompis!
 
Efter lite lunch så red jagh dressyr med Midas. Jag jobbade med att rida honom lite innanför spåret, det blir lätt diken av spåret på vintern och det ville jag motverka och så är det ju ett perfekt tillfälle att kolla av om hästen är i ramen. När jag jobbade på ridskola sa jag till barnen att det var krokodiler på spåret! Vi jobbade mycket med galoppen också, han är riktigt fin i traven men galopparbetet ligger lite efter. Avslutade sedan här hemma med att römköra Vickan. Hon fick i dag jobba lite på volt i trav och då kude jag, visseligen korta stunder, se att hon kommer bli riktigt fin när hon är mer färdig. Det är en maffig häst när hon kommer på tygeln!
 
På kvällen hade jag lite lektioner och red Sickan som inte ridits på tre månader,hon har ju sadeltvång så lite försiktig är man ju när hon inte ridits men det var verkligen inga problem. Nu är jag trött och hoppas på att jag ska orka ta tag i allt som är kvar i morgon i stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0