Hemmadag!

Ytterligare en hemmadag och alla hästar motionerade! På förmiddagen snöade det riktiga lapphandskar och det kändes mer som inomhusväder än ridväder men det ordnade upp sig sen!
 
Även i dag började jag med Midas, han fick i dag agera upptrampare. Vi red först den rundan på nersidanvägen som jag brukar rida med unghästarna första gångerna, där har jag inte ridit på länge så det var ganska mycket snö att pulsa i. Sen fick han även trava och galoppera några varv på slingan som vi håller på att trampa upp i en av sommarhagarna. Efter Midas så tömkörde jag Szum ute i samma hage. Han var väldigt stark och på hugget, jag hade fullt sjå att hålla styr på honom och att hålla honom på rätt sida om den lilla björk som fanns där. Några gånger hamnade han på fel sida björken och det är inte alls bra när man tömkör! Det slutade i alla fall med en väldigt fin och trött Szum, precis vad han behövde!
 
Elise hade kommit när ja var klar med Szum så då tog jag in Vickan och Elise hjälpte mig att rida lite på henne. Vi red en lite längre sväng i dag, över gården och ner på vägen och sedan upp nästa infart. Det gick bra, hon tycker det är helt okej att jag sitter där uppe nu, trots att vi träfade på två rovdjur dvs mina katter!
 
Red även ut Tant innan jag åt en sen snabblunch. Efter lunchen red jag Traffe på banan innan jag åkte och köpte spånbalar och mineraler. Hemma igen så blev det en snabb middag också med tacosrester sen igår. Sen jobbade jag Clarinette utanför boxarna. Vi jobbade med start och stopp från marken och de förberedande uppsittningsövningarna. Sen var det bara att ta in hästarna, innan jag fick hjälp att starta volvon och köra hem den igen. 
Midas efter dagens jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0