Grillfest!

Jag har ju haft lite sommarlängtan den här veckan så jag slog till med en liten grillfest så här i januari! Inte helt fel med grillat och sen blåbärspaj till efterrätt!
 
Men dagen började ju såklart inte där, utan dagen började med dressyrträning på Szum. Och dagen började med att dämparen till bakluckan på transporten var trasig, är så less på mitt släp just nu för det tycks alltis finnas något nytt som kna gå sönder trots att jag snart bytt allt som går att byta! Nu går det jul lika bra att köra endå och vi kunde rida träningen. Szum var lite spänd och lite tjafisg men verkligen inte speciellt mycket och md tanke på hur lite han har gjort i vinter så är jag nöjd.
 
Hem igen, red Midas. Han fick värma upp i snön i skogen ovanför gården innan han sen fick gå galoppinteraller på slingan. Sen hann jag även marinera kött, klyfta potatis och göra pajen innan jag åklte i väg för några lektioner och en ponny som skulle tömköras. Det var tur att jag hade förberett för jag kom hem bara en halvtimme innan gästerna kom! Blev en trevlig kväll, vi var några stycken som åt och pratade en massa, däribland Alida och även Clarinettes ägare. Det gäller ju att bjuda igen lite när jag blivit bjuden på middag så mycket. Nu är det i vanlig ordning mitt i natten och jag ska dyka i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0