Fredag igen!

Då var det fredag igen och dags för Icajobb. Som tur var så började jag inte förrän klockan 11 i dag så jag hann lite före jobbet också.
 
Jag red Szum på morgonen, han var på ett riktigt surhumör och tjurade och spände sig. Jag misstänker att han stått och spänt sig i hagen då han bara haft ett tunnare täcke och det hade blivit -15 grader på morgonen. Även om jag fick honom att slappna av litegrann och komma till arbete så kändes han lite stum genom hela passet. Nya tag en annan dag med bättre förutsättningar!
 
Precis innan jag skulle åka på jobbet så kom Midas ägare, de skulle hälsa på och verka honom. Även om de visste att jag skulle jobba så känns det tråkigt att åka i väg, jag hade ju helst velat visa honom lite riden och haft en massa tid att prata men man måste ju tyvärr jobba också. Vi hann i alla fall prata lite och jag fick rapport sedan att Midas hade skött sig bra, inte för att jag var orolig för det men endå.
 
Efter jobbet så longerade jag Clarinette. Hon var betydligt mer nertaggad i dag om man jämför med gårdagen, och riktigt trevlig att jobba emd. Satte på en inspänning i dag och det blev ett väldigt brajobb för henne. Hon kom till ett helt anant arbete och jag såg hur hon fick fundera lite. Nu ska jag ha lite fredagsmys med ost och kex innan det är sovdags igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0