Dubbelbokning!

Jag har tjatat om att vi måste ha personalmöte på Ica sen semestern, förra måndagen bad min chef mig att föreslå en dag för möte. Just då hade jag lite dålig koll och föreslog glatt tisdagar, dagen efter insåg jag mitt misstag eftersom jag hopptränar varannan tisdag... Men nu får man ju inte låta sig nedslås av en sådan detalj, i kväll har jag hunnit med både personalmöte och hoppträning!
 
Jag brukar ju inte skriva så mycket o de dagliga sysslorna som att jag släpper ut hästar, mockar, ger vatten och foder, det känns inte så intressant att läsa om (inte för att jag kan förstå att så många vill läsa på bloggen ändå, är det så intressant att läsa om när jag rider?). Men ibland är detta vardagliga jobb roligare än andra dagar, och jag kommer nog aldrig sluta faschineras av dessa härliga hästar. Jag öppnade en ny bal åt grabbarna i dag och drog sedan plasten genom brudarnas hage. Helt plötsligt tog det tvärstopp och när jag tittar upp så står Clarinette på plasten! Hon såg så besviken ut när hon inte fick åka med! Snacka om orädd, de flesta hästar brukar ju dra åt ett annat håll när man kommer med plasten!
 
Ridit har jag ju gjort i dag med. Först Midas som jag red ut, och sen Szum som fick jobba på banan. Det känns som jag och Szum börjar komma tillbaka där vi var i höstas, och i dag blev det lite galopparbete också. Efter lite lunchfika så tömkörde jag Clarinette. Det är andra gången hon arbetar i töm och hon var helt med på noterna i dag, känns lovande att jag både kan starta, stanna och styra. Avslutade ridningen här hemma med att rida ut Vickan tillsammans med Elise och Gandalf. Det började skymma så vi red samma väg som tidigare, och i dag kändes verkligen Vickan avspänd och cool!
 
Efter lite middag så åkte jag och Tant på personalmöte, fast Tant fick stanna kvar i transporten. Mötet gick snabbare än väntat så jag missade inte så mycket fast jag smet lite tidigare och drog på hoppträning. Träningen gick riktigt bra och Tant var i högform. Hon kändes fin på framridningen och hoppade riktigt jäkla bra! Så nöjd med henne och även rätt nöjd med mig själv då jag hoppade flera språng på 1,10 fast jag tycker det är högt!
 
Nu ska jag duscha och sova för nu är jag rätt trött! Ny dag och nya äventyr i morgon!
 
Traffe verkar nöjd med den nya balen!
 
Szum har visst ätit med hela huvudet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0