Städryck!

Då kiropraktorn till hästarna återigen ställde in på grund av sjukdom så försvann lie av min ridinspiration och detar väldigt segt att komma u till stallet. I stället gjorde jag ett litet städryck inne med att rensa och städa kylen, vilket var väl behövligt! 
 
När jag väl kom ut så började jag med att rida ut med Tant, hon var i vanligt ordning pigg och på hugget trots atthon borde vara trött efter gårdagens träning.Sen red jag Szum på banan, han var riktigt avigi dag ochinte alls på hugget. Från början ägnade han mest tiden till att stanna, sparka mot skänkeln och försöka backa. Fick i gång honom efterhand men det var ingen wow känsla direkt i dag! Avslutade med att rida dressyr på Midas ute i snön. Det var bitvis tungt med snön så vi joggade mest. 
 
När jag var inne för middagspaus hann jag med ett till städryck och damsög och torkade golvet. Sen på kvällen var jag i väg och tömkörde en ponny och hade några lektioner. Nu ser det ut som det ska bli rejält med tö i några dagar, blir spännande att se vad som händer med underlaget. Jag hoppas att det ska bli till det bättre men är väldigt tveksam till om det blir så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0