Snökaos!

I dag har det fortsatt snöa och blåsa hela dagen, riktigt snökaos!
 
Jag hade lektioner på förmiddaen, men det försts stället jag skulle till var insnöade så jag fick stuva om lite i planeringen och alla kunde tyvärr inte rida som planerat. Otroligt mycket snö var det i de trakterna! När jag kom hem så red jag och Alida ut i snöyran med Tant och Vickan. Det gick galant även om Vickan nog var lite trött i benen sen igår.
 
Den var det återigen dags fölr dressyrträning, även i dag för Sara men denna gång i Ammer och med Traffe. Traffe hade ingen lust alls att åka i väg och tänkte inte gå på släpet. Men trots att jag var själv, var lite stressad och att grejerma lite ville som jag (bakbommen gick av) så slutade det med att Traffe stod på släpet 20 minuter senare. Själva träningen gick jättebra! Vi fick jobba med att han skulle ta innertygeln och börja böja sig, mycket vändningar och volter blev det och han var jättefin! Det gick lite lättare att lasta där borta och jag avslutade med att rida en häst åt en kund innan jag åkte hem igen.
Nu är hästarna inne, jag har duschat och jag köpte med mig sallad på hemvägen så nu blir det en sen middag! Film från gårdagens träning kommer upp under veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0