Snöbad!

Lite har det snöat i dag med, men inte alls några mängder men inte utan att man undrar vart all snö kommer i från?
 
Jag började med att rida Szum i dag, han var lite motstävig i början. Eller i allra första början var han inte bara motsträvig utan han försökte dra över hela banan med mig! Anledningen? Hans matte hade flyttat på sockerbitarna och de stod inte alls i den ordning han var van! Jag fick helt sonika kliva av och jobba honom lite från marken vid de farliga sockerbitarna innan jag kunde kliva upp och fortsätta rida! Han var i alla fall rätt fin när jag avslutade, om än något på tårna!
 
Sen red jag Midas och vi red galoppintervaller på slingan. Det var nog rätt jobbigt i dag eftersom det inte är helt upptrampat och därför något tungt, Midas försökte lösa det genm att dra sig mot stallet när vi kom i den kurvan, och till slut blev han väl lite less och drog i väg ut i djupsnön! Det var ock inget bra drag för det är väldigt mycket snö och efter ett par meter så stöp han och jag gjorde en sälen i snön! Vi såg nog rätt roliga ut när vi kravlade runt i djupsnön, men vi kom på benen och det var bara att sitta upp och fortsätta jobbet, han höll sig på min väg sen!
 
Sen kom Alida och vi red ut på Tant och Clarinette, vi red samma runda som sist men i dag travade vi lite på hemvägen också. Clarinette skötte sig såklart utmärkt! När Alida hade åkt så kom i stället Vickans ägare! Jag red lite och visade henne och sedan fick ägaren själv prova lite! Hon är lite längre än mig och var nästan lagom på Vickan, tror det kommer bli jättebra! Sen avslutade jag jobbet här hemma med att rida Gandalf, jag har inte ridit honom förut, men tömkört, och jag tycker nog han var trevligare att rida än jag trodde. Han är lite oliksidig men ändå inte så mycket som jag kanske hade befarat! Sen i kväll har jag varit och haft en lektion, vi kan säga att det flyter på!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Haha, jag får en sinnebild över dig och Midas. Tur han är liten så det är nära till den mjuka snön, hoppas du inte gjorde dig illa.

Svar: Vi blev nog mest förvånade båda två! Och väldigt snöiga! :)
Pernilla Engström

2015-02-06 @ 21:25:30
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0