Personalfest!

I dag har det varit riktigt vårvinterväder ute, takras, sol och plusgrader! Det är alldeles för tidigt och jag vill inte ha isgata igen men kan ändå inte låta bli att njuta av vårkänslan!
 
Jag red på morgonen i dag, först Vickan som fick gå på slingan bakom gästhuset för första gången. Vi skrittade och travade några varv och det gick jättebra, hon blev rädd när det rasade snö från ett träd och drog  väg en bit men det är inga problem att få stopp på henne. Jag tycker att hon är väldigt rid och reglerbar trots sin storlek! A
Sen kom Alida och vi red ut med Tant och Traffe. Vi snöpulsadedom ordentligt då vi red en väg som vi inte ridit på hela vintern! Bra jobba för dom och speciellt för Traffe som ju behöver bygga upp kroppen!
 
Sen har jag varit på Ica, och nu försöker jag hinna med lite kontorsarbete innandet är dags att ta in hästarna och åka på personalfest på Ica! Ska bli roligt, vi har inte haft personalfest på över 10 år så det är verkligen dags! Kan dock bli jobbigt att kliva upp och jobba i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0