Nyskottat!

Tänk att det faktiskt snöat lite i dag med, dock inte alls i samma omfattning som de senaste dagarna!
 
Även i dag är känslan att jag inte hunnit med så mycket som jag hade önskat, men så är det ju nästan varje dag! Jag började i alla all med Midas som jag red ut, han börjar bli riktigt trevlig att rida och är nu väldigt fin i formen även ute! Sen red jag Traffe på slingan, slingan var rejält översnöad på vissa ställen gick det inte ensa att se var det varit. Det blev ett bra jobb för Traffe att trampa upp den i gen! Han fick gå några varv i både av och galopp och bortsett från ett litet försök att gå hem redan efter första varvet så skötte han sig utmärkt!
 
Efter lite lunchfika så fick jag ridbanan skottad! Det var första gången vi skottade den, tidigare har vi packat snön men nu är det alldeles för mycket snö för det. Resultatet blev väldigt bra så nu hoppas jag att vädergudarna är med mig så det inte blir isbana eller en halvmeter snö igen! Jag och Vickan testade banan, jag longerade lite först för hon tycktes vara på hugget. Sen red jag och det gick väldigt bra! Vi kunde trava och göra varvbyten som om vi aldrig gjort annat och jag testade även på lite sidvärtsförflyttningar i skritt! Känns som det har lossnat med henne nu!
 
Se hann jag inget mer i dag innan jag var tvungen att äta middag och åka på lektioner. Har kört hårt med markarbete i dag och använt en del övningar från de hoppträningar jag ridit sen jul. Riktigt bra övningar, men inte så lätta att rida! Ryttarna fick jobba med rytm, jämnhet, precision och att ha hästarna i ramen!
 
Vickan på banan i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0