Isprinsessa!

Nu är det rejäl ishalka igen! Det blir direkt mer pyssel med allt när vädret inte gör som jag vill, fick börja dagen i morse med att sanda för att kunna leda ut hästarna. Men å andra sidan får man vara glad att allt fungerar trots vädret!
 
Elise kom tidigt på förmiddagen och vi red ut med Tant och Gandalf. När vi var klara så gick jag in och gjorde klart lite kontorsjobb, så nu är inte bara bokföringen och momsrapporten klara utan även lite annat pyssel. Resten av dagen så ägnade jag åt hästarna, jag red ut Szum i skogen hemma. Han fick kämpa lite i snön och backen men jag tycker det är rätt nyttigt för honom. Midas fick jogga lite i töm i snön, han är ju oskodd så nu får vi ha lite fantasi för att jobba honom men så länge det fungerar så är jag nöjd. Tyvärr får jag just nu inte in Clarinette från hagen, det är inte sandat den vägen och även hon är oskodd, blir lite vila för henne nu. Även Traffe får lite vila för han har vait lite hängig i två dagar, han äter och har ingen feber men har legat mycket och sett lite hängig ut. Hoppas på att han kryar på sig snabbt!
 
På kvällen var jag i väg för lektioner, när jag kom dit och såg banan blev jag lite orolig för den var som en skridskoplan men isen var mjuk så det gick bra att rida ändå! Kan säga att jag nu är glad både för mina tantbroddar och min fyrhjulsdrivna bil!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0