Vårväder!

Så var helgen över, och vintern ocksåsom det verkar. Det är mer vårväder än julkänsla ute!
 
Igår jobbade jag extra på Ica, verkligen fullt ös där nu! När jag kom hem så red jag Traffe och tömkörde Szum och sedan väntade tacokväll. Jag hann ju i alla fall äta innan jag somnade i soffan, däremot hade inte gästen hunnit gå innan jag sov...
 
I dag började jag med pyssel hemma. Det är svårt att få tag i halm nu och därför har jag tagit hem ett hösilage som är skördat i oktober för att blanda ut det vanliga hösilaget med till de hästar som är lättfödda. Men i veckan när jag fick hem en ny bal så var fyrhjulsdriften på grannens traktor trasig så han fick ställa av balen nere vid stallet, och sedan dess så har jag funderat över hur jag ska lösa det. Eftersom jag mest fodrar med det i hagarna så vill jag ha balen längre upp på gården och i morse var det dags att öppna den. Men jag har ju faktiskt en fyrhjulsdriven bil så jag tog en bogsering runt balen och drog upp den med bilen!  Nu fick jag den ju inte exakt där jag ville men betydligt bättre i alla fall! Jag är så nöjd när jag lyckas lösa problemen själv, öppnade lite nya balsr till hästarna med så då var även dom nöjda.
 
Sen red jag ut med Tant, mycket pigg och glad i dag, innan jag åkte i väg för lektioner i regnet. Tanken var att jag skulle ta Traffe när jag kom hem men jag var så frusen och genomblöt (för inte hade jag tänkt på regnkläder i december!!!) så det blev i stället en dusch och middag innan vi åkte och grattade en kompis.
 
Nu är alla hästar inne,  utan benbrott,  vilket bara det är en bedrift i detta väder. Nu måste det verkligen bli lite vinter i stället för detta skitväder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0