Våranna!

Igår kändes det verkligen som vår! Takdropp, is och blask, helt fel i december men fet verkar inte vara första gången. Facebook delar ju gamla statusar och så här hade jag skrivit på Annadagen 2009:
"Tror ni att det är våren som är här? Vintern kanske var lika lång som sommaren, dvs en vecka?  Räkan tycks tro det af, hon har vårkänslor!"
Det verkar ha varit en tråkig sommar det året med, mitt väderminne från den vintern är att det sedan var rejält kallt hela februari.
 
På förmiddagen så tömkörde jag Traffe, Clarinett och Szum i sommarhagen. Traffe fick jogga lite lätt efter vaccinationen, han har satt en del muskler på rumpa och rygg trots att Jag inte tycker att jag gjort något med honom sista månaderna, men han är ju tömkörd en delning det har nig gett resultat tillsammans med det här fodret. Clarinett jobbade på bra men lite av koncentrationen försvann på slutet. Szum var det ju meningen att även han skulle gå lugnt men han hade inga planer på det, men han har ju ingen  feber i alla fall. Så mycket energi som bara bubblade ur honom!
 
Sen tog jag in Chokladen,  borstade henne och la på ett schabrak.  Det var egentligen inte planerat men det hängde kvar sen Szum så jag provade, hon brydde sig inte om att jag la på det några gånger från båda sidor. Fortsatte med att ge mitt hem lite kärlek, diskade, plockade ihop lite och dammsög. 
 
På eftermiddagen fick jag hjälp med Szum och Tants tappar,  sen var det mat och i väg på en lektion. I dag har jag ganska mycket planerat, men energi nivå är inte riktigt på samma nivå som planerna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0