Liten blir stor!

I dag har jag tagit hem Räkan och Lemonaden är nu stor tjej och bor utan mamma!
 
Jag började dagen med att rida traffe. Först var ajg lite besviken och tyckte inte han kändes så fin, men sen insåg jag att han är riden två gånger på typ en månad, underlaget är fortfarande rätt tråkigt och han är känslig för sånt och med tanke på hur han betedde sig sist jag red så får jag nog var rätt nöjd! Dessutom brukar han lossna och kännas bäst i galoppen och nu blir det juinget galoppjobb, så jag bestämde mig för att han egentligen var oväntat fin att rida och att han absolut ska gå träning i helgen!
 
Fortsatte med Szum, med honom hade jag en plan, kände mig ungefär som Sickan i Jönssonligan... Eftesom han blev så fin när jag tömkörde igår så ville jag tömkörainnan ajg red, så jag värmde upp honom i töm, satte tömmarna i stiglädren och jobbadehan på fyrknat och volt. Det gick faktiskt bättte än väntat, tyvärr spände han ändå till när jag red sedan så egentligen gick det väl sådär med planen... Red även Tant lit epå banan och hon kändes bättre än sist.
 
Sen åkte jag och hämtade hem Räkan, och fick däcken omlagda på släpet (har ju inte använt det sedan jag bytte på bilen). Min fölunge är så cool, vi bara lämnade henne i hagen och lastade Räkan. Jag körde hem henne och grannen hade koll i hagen, Lemonaden hade gått tillbaka till sina kompisar och inte brytt sig speceillt. Är ju perfekt för henne att få gå kvar med sina kompisar som hon känner och deras mammor, sen kommer mammorna flyttas ut därifrån allt eftersom. Vid intaget i kväll gnäggade Lemonaden lite men var inte så orolig, hon är självständig och lugn. Räkan har jag släppt i hop med Clarinett och Chokladen, och de känner ju varann sedan tidigare. 
 
Kvällen gick åt till att laga makaronipudding och baka saffranslängder. Lite fika blev det också, nu har jag även gjort lite datorjobb men nu får det vara nog för i kväll!
 
Tänk att den här lilla prinsessan har blivit så stor att hon nu bor utan sin mamma! Här var hon inte gammal alls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0