Hemmadag!

Äntligen en dag hemma utan tider att passa eller något inplanerat! Dessutom inte så kallt längre! 
 
Först lät jag morgonens stall pyssel ta tid, jag är ofta stressad på morgonen när jag ska på jobbet så i dag gjorde jag allt sånt dom jag inte hinner då, dom att kratta hö och samla ihop plast. Under tiden kom Elise och vi skrittade ut med Gandalf och Spira, det var bara is så vi höll oss till skritt men det blev en lagom tur som första sväng ute med Spira. Sen tömkörde jag Szum ute i sommarhagen, han var först laddad och sedan riktigt fin, innan jag tog paus för lunchfika.
 
Sen tog jag in Clarinett som haft lite Julia och tanken var att sätta igång henne igen men hon var lite svullen i ett ben så hon får vila lite till, hon kan ha halkat på isen eller något. I stället arbetade jag Traffe i töm i sommarhagen, där är underlaget riktigt bra och vi kunde jobba i galopp utan problem. Tyvärr har jag inget lyse där så när jag sedan red Tant så fick jag vara på banan.  Vi jobbade med lite lugnare lösgörande arbete och hon var riktigt fin när vi var klar. 
 
Hann med både ett kort besök på byn, middag och kontorsjobb innan jag fick besök av en kompis på kvällen, hon bor inte här så det blev en del surrande. Roligt med jul så man får träffa alla bekantingar igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0