Äntligen snö!

Igår kom äntligen snön! Det snöade från att jag åkte till jobbet och sedan fram till kvällen. Jag har ju verkligen längtat efter snö men måste erkänna att jag hade förträngt hur jobbigt det är att bära vatten och dra skottkärra i snön. Red i alla fall Traffe och tömkörde Szum,  de var nog nöjda över underlaget! 
 
I morse var jag igång rätt tidigt och släppte ut hästarna,  och åkte i väg  för några träningar och lektioner. Planen var sedan att åka i väg på dressyrträning med Clarinett på eftermiddagen,  jag var dock väldigt orolig över det utlovade regnet som förväntades komma. Regn i december är aldrig roligt och kombinationen med att köra transport är ännu sämre. Men jag behövde inte oroa mig, det var så halt att tränaren inte tog sig i väg! Tråkigt med inställd träning men det kändes ändå rätt skönt att slippa ge sig ut.
 
I stället red jag ut med Tant en sväng och tömkörde Traffe i sommarhagen. Hann precis det innan mörkret och regnet kom. Nu är även nästa stall mockat och alla hästar inne så nu är det nog dags att sova! Tyvärr har redan mycket av snön hunnit tina bort, säg den lycka som varar? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0