Tisdag!

Känns inte som jag fått så mycket gjort i dag, lite bokföring i morse men det blev inte så mycket de heller. Men alla hästar jobbade och det är bra!
 
Började med Midas som fick gå ut en lugn tur men i besvärlig terräng! När jag var tillbaka med honom så var det islänningens tur. Vi gjorde samma som sist, longerade, jobbade lite på marken, gjorde förberedande uppsittningsövningar och tränade vid pallen. I dag hängde jag lite på henne på stillastående också, alltså har vi gjort allt vi kan göra ensamma och nästa gång ska jag ha en medhjälpare. Helt cool var hon i alla fall i dag! Jobbade även Traffe i töm innan lunchpausen, han fick jogga lite efter tävlingen och prova ett nytt bett (vanligt tredelat) som jag även ska prova att rida med. Har tidiagre ridit med rakt bett på honom men jag tror det är dags att testa något annat.
 
Efter lunchfikat så tömkörde jag Szum som äntlign börjar se bättre ut. Han är mer koncentrerad, böjer sig bättre och ryggen börjar svinga lite igen! Tror det år åt rätt håll, i morgon tänkte jag prova att sitta lite på honom igen! Avslutade med en tur med Tant!
 
Efter middag så åkte jag på lektioner. Stannade på vägen och red en kallblodstravare och sedan ett par lektioner med mycket bommar, blev ett bra jobb på hästarna med höga bommar och ganska jobbiga övningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0