Stängsling!

Äntligen en härlig ledig dag med riktigt sommarväder! Underbart! 
 
Jag började dagen med att fakturera, tråkigt med inomhusjobb när vädret är fint men det måste ju göras. Sen åkte jag ner till hästarna och tömkörde Szum. Provade ett nytt bett på honom, ett "lockup" bett som jag egentligen köpt till Traffe, och jag måste säga att det var inte så tokigt. Szum var riktigt fin, vilket troligen inte bara berodde på bettet men jag var ändå nöjd med det! 
 
Sen lastade jag Tant och Midas och körde hem dom. Jag red Midas hemma på banan. Vi passade på att trimma lite och hoppade även lite på volt. I början var han mest fokuserad på var Tant var, hon gick och betade i godan ro, men det släppte fort och det kändes bra.
 
Dagens uppdrag var att flytta hage, först rev jag ner Tant och Midas hage nere vid betet och sedan satte jag upp en ny hage på ett annat ställe. Hästarna ska flytta i veckan, de kommer vara på bete lite närmare hemma men fortfarande i skogen!
 
Jag kämpade mig även igenom gräsmattan, så nu är den klippt, innan jag åkte en snabbsväng på byn. Sen blev det pastasallad till middag och nu funderar jag över om jag ska rida lite mer nu när det är fin ridtemperatur. Men det är ju en dag i morgon med!
 
Fölen i värmen i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0