Sommar!

Ny sommardag, så härligt! Även om det är lite jobbigt att rida och stöka i värmen så tycker jag verkligen att det är underbart med lite sommarkänsla även om hästarna nog trivts bra med den här sommarens väder.
 
I dag började jag att rida hemma,  först ut var Midas. Han kändes riktigt fin sen igår men halvvägs in i passet kom min höleverantör med ett trakrorlass med balar. Det tog en del av Midas fokus, han var inte rädd på något vis utan det var bara så mycket mer intressant än vad jag var... Men perfekt att gå jobba med koncentrationen och att hålla fokus på mig. Sen fick även Tant gå ett lättare hopppass innan hah fikade lunch och körde ner Tant och Midas till deras nya hage. 
 
Islänningen och Szum fick gå i töm. Det var andra gången jag jobbade islänningen i töm och än så länge bara introduktion med innertömmen direkt i bettet men hon börjar förstå att hon ska gå före mig och lite styrning, en bra början! Szum var jättefin i dag och det börjar kännas hoppfullt med honom igen! På kvällen var jag i väg på en lektion och nu är det bara att ladda för morgondagens stängsling!
 
Tant i sin nya hage!
 
<
Lemonaden i dag!
 
 
Sötast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0