Sommar igen!

Äntligen sommar igen! Och dessutom en semesterdaghemma! Så härligt!
 
Började med lite kontorsjobb, planera morgondagens lägerdag och lite annat nyttigt. Sen åkte jag ner och red. Först Szum somjag provade den sadeln som jag igår var mest nöjd med. Longerade först och red sedan lite lugnt. Kändes rätt okej, ingen sadel som kommer fungera på sikt men kanske ett tag nu i början. Sen red jag Midas, vi red ut en sväng till en vändplats där vi trimmade lite innan vi red hem igen. Perfekt att hästen är uppvärmd redan när man börjar trimma!
 
Efter en kort lunchpaus, ute och med Hippson, så fortsatte ridningen. Red ut en lugnare sväng emd Tant och sedankörde jag hem Traffe. Som uppladdnng inför veckans dressyrtävlingar fick han i dag hoppa! Jag är supernöjd med honom, jättefin både på marken och på hinder! Vi hoppar fortfarande lågt och lätt med fokus på avspändhet men nu börjar det vara dags att spänna bågen lite! 
 
Sen tog jag fram högtryckstvätten och spolade av framsidan på stallet, transporten och bilen. Och tvättade tre täcken, inser att med detta tempo kommer det ta tid att tvätta igenom hela täckesgarderoben så jag mste nog öka framöver. Jag var dock för hungrig för det i dag så jag åkte upp på byn och handlade och åt. Sen har jag bokfört en massa så nu funderar jag på ngot annat att göra för att rensa huvudet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0