Promenaddag!

Det blev ett par promenader i dag, helt oplanerademen det är ju så när man håller på med hästar att mycket är oplanerat!
 
Det började redan i morse på väg till Ica, i dimman står tre hästar på vägen! Och en av hästarna var vist min så det var ju bara att göra en insats! Det var alltså Chokladen, Clarinett och deras kompis som hade förvirrat sig ut från hagen och på villovägar. Jag hade både morötter och grimma i bilen så jag fångade Clarinett och ledde henne tillbaka till deras sommarhage, de andra vå följde lydigt med. Grannen kom och hjälpte mig och vi släppte de i en ny hage så länge. Det blev inte så lång promenad men i ett rejält motlut, till Ica kom jag något försenat...
 
Efter jobbet kom Alida och vi åkte ner tillhästarna. Började med islänningen som även i dag fick ha ryttare och vi gick på en liten promenad, bättre bjudnng i dag och hon känns redo för nästa steg vilket är att ta bort ledaren. Sen red vi ut med Tant ovh Traffe. Traffe som är uppfödd i Holland (där väl alla hästar går på asflat) verkar inte ha någon som helst koll på sina fötter (kom i håg att han höll på gå omkull på dressyrtävlingen!) och drullade av sig en sko! Den låg såklart nästan längt in på en skogsväg med långgräs så det blev ytterligare en promenad för mig och Alida innan vi hittade den!
 
Men det är nyttogt med motion! Nu har jag hunnit med lite kontorsjobb och mer väntar i morgon, då tillsammans med en stor dos stängsling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0