Mer stängsling!

Igår var det mer stängsling på programmet men nu är alla hästarna flyttade till det nya betet. Det ligger fortfarande i skogen men lite närmare hem.
 
Började dagen med att tömköra Traffe, han har ju en tappsko men på gräset går det ju bra ändå. Provade nya bettet på honom och det fungerade ganska bra, han var väldigt fin i alla fall. Sen byggde jag en pytteliten provisorisk hage som jag släppte grabbarna i så jag kunde riva deras hage. Byggde sedan upp två nya hagar på det nya betet. Det tog sin tid så jag hade lunchpaus med lite EMhoppning mitt i.
 
När hagen var klarså körde jag dit Traffe och Szum, och sedan red jag och Elise dit islänningen och Gandalf. Det var första gången jag red islänningen utan att någon höll i men det gick strålande! På kvällen fick jag hjälp så nu är Traffes sko på igen!
 
Så här såg det ut när jag hade lastat Traffe och Szum i mitt släp, ni förstår varför jag vill ha ett större släp? Nu skulle de ju bara åka 1.5 kilometer. Traffe som är 171 c  ser ut som en ponny bredvid Szum! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0