Inställd helg!

Den här helgen hade jag massor inplanerat, tävling, kurs hemma och pay and jump men allt blev inställt! I stället lyckades jag efteranmäla mig till dressyrträning i dag så det blev något i alla fall! 
 
Jag började dagen med att rida islänningen nere vid betet. Det var första gången jag red utan annan häst eller ledare men det gick bra. Både styrning, start och stopp fungerar så det känns bra! Joggade sedan Szum lite i töm, provade att ta upp honom lite i formen också. Tycker det börjar bli dags för det nu när ryggen är bättre.
 
 
Sen åkte jag och Traffe på dressyrträning för Ingrid. Han var lite spänd och stretig i början men avslutade väldigt bra, som vanligt släppte han efter höger galoppen. Hade dressyrsadeln på honom, den ligger inte så tokigt på honom ändå så hur ska jag nu kunna sälja den? Planen var ju att sälja den för att finansiera Szums sadel.
 
Hemma igen så mockade jag klart boxarna, så nu är bäddarna äntligen urmockade! Så nu är det bara invändig tvättning och inoljning av stallet kvar! Nu har jag ätit massor av kasslergratäng till middag så jag är proppmätt!
 
Traffe innan vi åkte på träning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0